Terug

Alles over wonen in Rotterdam op de Woonbeurs

18 en 19 maart in WTC Rotterdam

N

aast nieuwbouwwoningen in Rotterdam (en regio) tref je op de beurs ook bestaand woningaanbod. Het gaat in beide gevallen om koop- en vrije sector huurhuizen.

Verder is er aandacht voor zelfbouw, met vrije kavels op aantrekkelijke plekken en mogelijk ook klushuizen. Op de beursvloer is daarnaast ruimte voor een architectencafé, waar je met een architect in gesprek kunt over de mogelijkheden om zelf je huis te bouwen of te verbouwen.

Financieel advies
Ook financiële partijen ontbreken niet. De Woonbeurs Rotterdam + regio is dan ook dé plek waar je niet alleen een woning vindt, maar waar je ook met hypotheekadviseurs je financiële mogelijkheden kunt verkennen.

Praktische informatie
Openingstijden op 18 en 19 maart: van 12:00 tot 17:00 uur

Adres: Beursplein 37 in Rotterdam

De toegang is gratis

In de aanloop naar de Woonbeurs vind je op onze site meer informatie over het evenement. Houd het in de gaten en meld je aan voor al het nieuws over wonen in Rotterdam.
Je kunt ook terecht op de site van de Woonbeurs Rotterdam + regio zelf, waar je alle aanbieders vindt en berichten over projecten uit de regio.

Blijf op de hoogte
Dit artikel is geschreven in samenwerking met
Woonbeurs Rotterdam

Woonbeurs Rotterdam + regio

Alles over wonen in Rotterdam. Je vindt het op de Woonbeurs Rotterdam + regio. Aanbieders presenteren op de beurs vooral nieuwbouwwoningen in Rotterdam en regio (zowel koop als vrije sector huur). Maar je vindt er ook voormalige huurwoningen die nu voor aantrekkelijke prijzen te koop zijn. Verder is er zelfbouw en financieel advies. De beurs duurt op beide dagen van 12:00 tot 17:00 uur. Het WTC is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De toegang is gratis.

Bezoek de Woonbeurssite
Neem contact op